Fotogalleri

Galleriet rummer nu mere end 1000 danske og 400 udenlandske arter. Det vil løbende blive yderligt udbygget og forbedret med bedre artsfotos i takt med de lykkedes.
Hvis du ikke søger specielle arter, men blot ønsker at se lidt forskellige fotografier, kan du klikke på billedet eller den omgivende lyse grå, når du er inde på en artsside, så hopper du videre til et nyt billede i tilfældig rækkefølge.

Martes Skovmår

Fotoet af skovmåren er mit favoritskud fra 2018. Det er taget i Skramsø Plantage nær Tirstrup. Jeg havde været på en heldagstur ned til en mose, hvor jeg havde taget en del gode skud af sommerfugle og guldsmede. Jeg var godt tilfreds, havde pakket kameraet ned og på vej tilbage til bilen, ca. 100-200 m fra vejen stod den pludselig på en træstub i et nyligt skovet areal, jeg frøs i min gang og den frøs i sin stirrende positur, jeg fik fisket kameraet frem igen og taget et par fotos. Så prøvede jeg at gå frem mod den og den gik så også lidt, men lagde sig ned, hvor jeg fik et par skud tættere på, men ikke så gode, fordi man ikke kan se hele dyret med kløer og mere så godt. Derefter forsvandt den.

Blomster og halvbuske
Træer og buske
Svampe og laver
Krebsdyr, skaldyr, bløddyr, mangebenet leddyr og lignende på land og i vand
Fisk og andre vandlevende arter
Frøer, tudser og salamandre
Firben, slanger og andre krybdyr
Edderkopper, mejere og mider
Insekter
Fugle
Husdyr og pattedyr
Byer og landskaber